Onderwijs

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen uit het onderwijs die wil leren anders om te gaan met piekergedachten en daarbij bereid is zijn of haar eigen ervaringen mee te brengen. Wij stellen het op prijs dat de eigen onderwijsgerelateerde vraagstukken, dilemma’s en problemen inbrengt. We laten je ervaren hoe het is om keuzes te hebben wat denken betreft, en dat je niet meer een slaaf bent van je eigen denken.

Er zijn open trainingen, waar je je individueel voor kunt inschrijven, gericht op het onderwijs. Daarnaast kan de Training Ontpiekeren in het onderwijs, ook als incompany programma voor jouw onderwijsorganisatie verzorgd worden, voor bijvoorbeeld studiedagen, inspiratiedagen en teamuitjes. Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen, we denken graag met je mee.

Je leert je piekergedachten te laten en daardoor meer ruimte te creëren voor leukere dingen.

Wat leer je in de training?

Deze training bestaat uit twee hoofdonderdelen. Het eerste deel van de dag gaat de oorzaak van piekeren en gedachtespinsels creëren. Het tweede deel van de dag gaat over de handvatten die wij bieden om met gedachtespinsels om te gaan. Je krijgt ook een EHBP (eerste hulp bij piekergedachten) kit mee naar huis, mocht je weer in oude patronen vervallen, dan kun je binnen een paar minuten snel ontpiekeren.

Voor prijzen verzoeken wij u met het secretariaat contact op te nemen.